Ieder vervult met enthousiasme haar/zijn rol binnen de Merel Foundation en ik mag dat doen als lid van de Raad van Toezicht en als voorzitter. Ik doe dat met veel plezier en vind het een eer om mijn steentje te mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Merel Foundation!

  Mijn naam is Robert Reekers en ik ben sinds 2012 actief als zelfstandig adviseur, versneller en begeleider bij complexe organisatievraagstukken. Ik hou er van om kennis van de ene plek naar de andere te brengen. Dat doe ik voor organisaties en ik adviseer veel Raden van Toezicht.  Daarnaast ben ik bij andere organisaties toezichthouder in de zorg en in het onderwijs. En ik was 8 jaar met veel plezier bestuurslid bij het Ronald McDonald Huis in Groningen.

  Door mijn betrokkenheid bij de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg (NVTZ) kwam de Merel Foundation op mijn pad. Ik was direct onder de indruk van wat in de afgelopen jaren is opgebouwd, van ieders bevlogenheid en van het mooie maar ook nodige werk dat gedaan wordt.

  Als het even kan ben ik op het water te vinden om mijn hobby’s windsurfen, windfoilen en wingfoilen te beoefenen.

  Robert in drie woorden:

  • Bevlogen
  • Ontwikkelingsgericht
  • Verbinder

  Recent Projects