Vacatures

Enthousiaste ABA trainer gezocht

Wij zijn op zoek naar gedragskundigen (orthopedagogen, pedagogen, psychologen, etc.), met of zonder ABA (Applied Behavior Analysis) ervaring, die graag willen werken met jonge kinderen met autisme. De ontwikkeling van onze kinderen vraagt samenwerking, vindingrijkheid, geduld, doorzettingsvermogen, maar vooral veel enthousiasme. Bekijk onze vacature.

Heb je interesse?
Stuur je CV en motivatie (dit mag een filmpje zijn) uiterlijk maandag 15 juli naar femke@merelfoundation.nl

Een stage bij de Merel Foundation?

Onze vier stageplaatsen/vacatures voor september 2017 t/m juli 2018 zijn momenteel allemaal vergeven/ingevuld. Solliciteren is daarom niet langer mogelijk. Voor de periode 2018-2019 is solliciteren uiteraard wel mogelijk.

De Merel Foundation / De Kleine Wereld is een kleine betrokken organisatie met een warm, positief, enthousiast en vindingrijk team in de binnenstad van Leiden. Er is geen andere plek in onze regio waar intensiever wordt gewerkt met jonge kinderen met autisme. Juist deze intensiviteit biedt een kans voor studenten om gedegen kennis te maken met autisme en ABA als behandelmethodiek. Wij bieden unieke stageplekken voor studenten die affiniteit hebben met onze missie ‘Een toekomst voor kinderen met autisme’. Bekijk onze stagevacature.

Geïnteresseerd in een stage bij de Merel Foundation? Stuur een mail met je motivatie (brief of video) en CV + foto naar  rein@merelfoundation.nl

Open sollicitatie

Geen openstaande vacatures, maar wel geïnteresseerd in werken bij de Merel Foundation? Stuur een mail met je motivatie (brief of video) en CV + foto naar  rein@merelfoundation.nl

Onze Pins